Пана за растерен окачен таван


GIPREX пана с PVC покритие
Декоративни пана за окачени тавани CASOPRANOДоставна форма Цена лв Цена с ДДС

CASOPRANO прав борд А 600/600

8 мм дебелина

CASOSTAR

CASOROC

CASOFORTE

CASOBIANCA

CASOVOICE

кашон

3,6 м2

8.50

8.50

12,00

9.00

12,90

10.20

10.20

14,40

10.80

15,48

CASOPRANO падащ борд

Е24 600/600

8 мм дебелина

CASOROC

CASOBIANCA

м2

м2

13,00

16,50

15,60

19,80

CASOPRANO падащ борд

Е15 600/600

8 мм дебелина

CASOFORTE

CASOBIANCA

м2

м2

14,00

17,50

16,80

21,00

Инструмент за падащ борд Оформя бордове Е15 и Е 24 бр 45,00 54,00

CASOPRANO прав борд А 600/600 /кръгла перфорация/ с акустичен воал

CASOLA

CASOALTO

CASONOVA

м2

м2

м2

18,70

16,20

18,70

22.44

19,44

22,44


CELOTEX